Šifra: 3831093813157
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.99€
DVD + 3.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Pika doživi brodolom

Starša Tomaža in Anice odpotujeta, zato nanju pazi teta Proseliza. Pika ob pravem času najde star čoln, ki bo kot nalašč za morsko dogodivščino. Potem ko doživijo brodolom, se trojica znajde na osamljenem otoku. Toda zjutraj čolna ni več in otroci se odločijo, da bodo skušali priklicati pomoč s sporočilom v steklenici. Ko srečno prispejo domov, Piko čaka nenapovedan obisk.

Pika priredi poslovilno zabavo

Kapitan Nogavička povabi svojo hčerko na otok Taka-Tuka, kjer bo zavladala kot zamorska princesa. Kljub žalosti Anice in Tomaža se Pika odloči, da tokrat zares odpotuje z njim, zato priredi poslovilno zabavo. Povabljeni so vsi mestni otroci, ki se zabavajo kot še nikoli. Po razburljivem obmetavanju s tortami kapitan z navdušenjem ugotovi, da je Pika postala daleč najmočnejša.

Pika se vkrcava na ladjo

Vse je pripravljeno in ladja bo vsak čas odplula na Južno morje. Pika se skupaj s konjem in gospodom Fickom vkrca na krov. Tomaž in Anica sta povsem iz sebe, s težkim srcem se poslavljajo tudi vsi ostali, celo teta Proseliza. Otroci Piki zapojejo ganljivo poslovilno pesmico. Ali jih bo Pika zares zapustila in postala princesa na oddaljenem otoku?