Šifra: 3831093814789
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.99€
DVD + 3.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Kraljična Pepa - Delo in igra – Mavrica - Primožev kašelj – Knjižnica – Avtodom - Počitnice z avtodomom – Kompost - Zajček Zvonko se pride igrat - Zabavni tek

 

Babi in dedi Pujs prideta na večerjo k očku in mami Pujsi. Pepa in Jure pa nočeta zaspati, dokler ne slišita pravljice.

Pepa in Olja ugotovita, da morajo odrasli ves dan delati, otroci pa se igrajo, da delajo v trgovini. A to je vseeno težko delo.

Pepa in njena družina na vožnji z avtom zagledajo mavrico.

Na igralni urici Primož s kašljem okuži vse otroke. Na pomoč pokličejo zdravnika Medveda, ki jih pozdravi z zoprnim sirupom. Kdo pa pozdravi zdravnika, kadar zboli?

Oči Pujs ima doma knjigo iz knjižnice, ki bi jo moral vrniti že zdavnaj. Družina se odpravi v knjižnico, kjer si sposodijo še več knjig.

Pepa in njena družina se na počitnice odpravijo z avtodomom. Pepa je presenečena, ko ugotovi, da se s pritiskom na gumb spremeni v majhno hišico.

Pepa in njena družina so na počitnicah z avtodomom. Ko obiščejo Račjo deželo, presenečeni ugotovijo, da se avtodom lahko spremeni v čoln.

Pepa in in Jure odneseta zelenjavne olupke na dedijev kompostni kup. V njem deževniki olupke spremenijo v kompost, ki pomaga rasti dedijevim in babičinim rastlinam.

K Juretu pride na obisk zajček Zvonko, k Pepi pa ovčka Olja. Ker se fanta nočeta igrati Pepinih in Oljinih iger, vsi skupaj skačejo po blatnih lužah.

Oči Pujs z zadnjimi močmi teče na dobrodelnem teku, kjer zbirajo denar za popravilo šolske strehe. Nenadoma pa ga začne preganjati osa.