Šifra: 3831093815243
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

 

Peneča dirka    

Na poti na otok oddiha Vikinge napade Brendall, aroganten viking z izjemno ladjo. Ko prispejo na otok,  se Halvar želi spopasti, toda Brendall predlaga tekmovanje med ladjama. Med obiskom na otoku oddiha odkrijejo smešno gazirano vodo, ki Vikiju med tekmovanjem da zamisel. S pomočjo sodov gazirane vode, ki so nameščeni pod ladjo, Viki poskrbi za dodaten pogon. Vikingi zmagajo in Brendall se počuti osramočenega...

Pojoča sirena   

Viki mora tokrat nastopiti proti piratom, ki so si prisvojili ukradeni zaklad. Pri tem mu pomaga Snor s svojim trebušnim govorom in Čur, ki se preobleče v morsko deklico.

Brodolomci       

Ljubosumni Gilbi se pred moškim, ki potrebuje pomoč, pretvarja, da je pametnejši kot Viki, zato se mu odloči pomagati. Toda zaskrbljeni Viki vztraja, da ju bo spremljal na prizorišče uničenega čolna, v katerem sta obtičala dva človeka in ki naj bi ju Gilbi pomagal rešiti. Gilbi se kmalu zave, da tako resni situaciji ne bo kos, toda kaj, ko se pred Vikijem še vedno pretvarja, da je dovolj samozavesten in sposoben, da sam poskrbi za zahtevno reševanje.

Volčja ukana     

Urobe je proglašen za najhrabrejšega vaškega Vikinga leta. Ilvi je prepričana, da bi morala ta čast pripasti Vikiju, toda Gilbi meni, da Viki ni dovolj pogumen in zato predlaga izziv: Robert in Viki morata noč preživeti v gozdu, kjer živijo volkovi, in tako dokazati, kako pogumna sta. Ilvi je odločno proti, toda Halvar ne more braniti svojega sina, zato se mora Viki odpraviti v gozd, nevarnosti naproti.

Tiha noč              

Halvar se odloči opleniti grad na sanjskem otoku, kjer ob sončnem zahodu vsi utonejo v globok spanec in se zbudijo šele ob sončnem vzhodu. Čeprav se plenjenje takšnega otoka na prvi pogled zdi izredno lahka naloga, se zaplete, ko ob pristanku na otoku tudi Halvarjevi možje nenadoma utonejo v globok spanec. Ko se zjutraj vsi skupaj znajdejo v ujetništvu, mora Viki čim prej najti rešitev.

Ljubitelj glasbe

Vikingom gre že spet na živce Ulmejevo petje, zato ta poišče odmaknjen kraj, kjer lahko poje na ves glas. Medvedu je njegovo petje všeč in mu sledi nazaj vse do vasi. Ko medved začne jesti njihovo hrano, Vikingi spet okrivijo Ulmeja in njegovo slabo prepevanje. Ker ga ne cenijo, se Ulme odpravi v bolj razumevajočo vas, Viki pa se mora domisliti načina, kako se rešiti medveda. Medveda poskušajo zvabiti z medom, vendar poskus spodleti. Viki spozna, da potrebujejo Ulmejevo prepevanje, zato ga mora prepričati, da se vrne domov. Ulme zahteva opravičilo in nagrado. Napiše balado in medveda zvabi v past.