Šifra: 3831093815298
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Kravja nevšečnost         

Medtem ko se vrača s potovanja nazaj v vasico, Halvar izgubi prstan, ki ga je nameraval podariti Ilvi za njuno obletnico, in to tako, da prstan požre krava! Vikingom ne preostane drugega, kot da kravo odpeljejo s seboj domov v upanju, da se bo prstan slej ko prej znašel v njenih kakcih. Ker nihče ne ve, kdaj bo krava pokakala prstan, mora Viki kravo nekako prepričati, da bo to čim prej storila.

Drevesna hišica               

Ilvi se veseli nove hiške na drevesu, ki jo je izdelal Tjure za njen rojstni dan, vendar hiško zasede Gilbi in jo uporabi kot trdnjavo proti Vikiju in Ilvi. Tadva se odločita, da bosta poskusila prestrašiti Gilbija in njegove prijatelje. Pri njunem poskusu Gilbi obvisi s polomljene lestve pod hiško na drevesu. Viki mu bo moral pomagati priti varno na tla.

Rečna pustolovščina     

Ker je Halvar uničil svoj meč, se Vikingi odpravijo v Vzhodno Evropo, kjer naj bi se polastili novega meča, katerega lastnik naj bi bil nepremagljiv. Ko pridejo do kipa gotskega kralja, so Vikingi prepričani, da so našli omenjeni meč, toda ko se vrnejo k svoji ladji, ugotovijo, da je ta odplula po reki navzdol. Okoliščine se še bolj zapletejo, ko Vikingi izvedo, da se njihova ladja bliža visokemu in nevarnemu slapu.

Nepremagljiv meč         

V iskanju čarobnega meča Tirfing, Halvar in Viki odkrijejo, da dragulj, ki ga imajo v posesti, deluje kot GPS naprava. Ko odkrijejo, kje se meč nahaja, jim zlobni vojaški vodja namerava slediti in jim vzeti meč. Zagrozi z napadom na Faxe in Snorre, zato mu Halvar preda meč. Viki dobi pametno zamisel, kako rešiti prijatelja in dobiti nazaj nepremagljivi meč. Toda velika moč prinaša tudi veliko odgovornost...

Nazaj v Flake    

Halvar in Vikingi so na poti nazaj v Flake. Halvar se veseli nepremagljivega meča, toda pot jim prekriža Sven. Halvar se želi maščevati, ker mu Sven uniči meč, toda Viki ga opozori na nevarnost takšnega spopada. Vikijevemu nasvetu navkljub Halvar napade Svena, vendar se kmalu znajde v kočljivem položaju, iz katerega ga lahko reši samo Viki...