Šifra: 3831093815311
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Bitka za pokal kuharic   

Vsakoletno tekmovanje v pripravi slaščic je pred vrati in Ilva se odloči, da bo pripravila posebno torto z mirto in poskusila osvojiti pokal. Toda Baltak, ki vohuni za njo, predlaga enako torto svoji ženi Morag. Edina težava je, da je zelo težko najti mirto, ker raste samo na otoku južno od Flakeja. Halvar in Baltak se pomerita, kdo bo prvi našel mirto. Samo Viki lahko odpravi pasti in prepreči goljufanje.

Irski škrat           

Na Irskem Vikingi srečajo Pucka. Ta išče svojega prijatelja Bernarda, ki se je izgubil v gozdu. Odločijo se, da mu bodo pomagali (Urobe in Halvar mislita, da je škrat), vendar so presenečeni, ko spoznajo, da je Bernard medved, Puck pa žongler, preoblečen v škrata. Medvedi v gozdu na Irskem niso varni, zato mora Viki rešiti svojega novega prijatelja pred kraljevo stražo.

Poletna rezidenca          

Prebivalce otoka Flake prebudi močno razbijanje. Kraljevi delovodja naroči izgradnjo nove kraljeve poletne rezidence. Vikinge morda čaka selitev. Da bi preprečil vojno med vaščani in kraljevo vojsko, Viki poskuša prepričati delovodjo, da je njihova vas zelo negostoljuben kraj, in tako doseči, da bi odšel.

Dedek Olaf        

Blizu Grenlandije Viki najde zamrznjenega človeka v ledeni gori. To je Olaf, Halvarjev dedek. Ko ga odtajajo, se dedek Olaf prebudi in želi poraziti velikana, ki je zamrznil njegove kolege in jim ukradel ladjo z zakladom. Halvar se strinja in upa na del zaklada kot nagrado. Viki bo moral najti rešitev, kako poraziti zlobnega velikana in mu vrniti milo za drago.

Razposajeni medved    

Vikingi se ustavijo na arktični obali in si zgradijo zavetišče v obliki igluja, ker jim grozi snežni metež. Ko se naslednje jutro prebudijo, se na ledeni plošči oddaljujejo od kopnega, toda ladja se še drži plošče. Vse bi bilo v redu, če ne bi imeli za družbo severnega medveda...