Šifra: 3831093813232
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Izginule vijolice

V Jagodni dobravi se veselijo Cvetličnega festivala. Limonca je vzgojila najlepše vijolice daleč naokoli, toda sredi noči skrivnostno izginijo. Sprva za izginotje obtoži gospoda Bobiko, toda izkaže se, da izginevanjo tudi njegove žlahtne vrtnice.Limonca, Jagodka in druge se podajo na lov za cvetličnim tatom. Lov je dolgotrajen in napet. Na koncu se izkaže, da je bil tat izgubljen in lačen hrček. Limonca se iskreno opraviči gospodu Bobiki in na koncu vendarle zmaga na Cvetličnem festivalu.

Varuške

Bobike se vneto pripravljajo na obiranje jagodk, toda ves čas jim nagaja mali Bobek. S svojimi jagodnimi iskricami vsemu, kar vidi, spremeni barvo. Princeso Bobiko skrbi, ali jim bo sploh uspelo popraviti jagodke. Princesi Bobiki priskočijo na pomoč Jagodka in druge. Popazile bodo na Bobka. Zavedajo pa se, da jih čaka naporno delo. In res, Bobek nagaja, da se kadi. Vsemu spreminja barve in povzroči celo zmešnjavo. Zato Jagodka Bobka pouči, da tako početje ni dobro. Bobek vendarle razume, da njegove lumparije povzročajo nevšečnosti drugim, zato vse popravi. Na koncu pa se vsem tudi zelo vljudno opraviči.

Strah ima jagodne oči

Ko v Jagodni dobravi zmanjka elektrike, so dekleta sredi lepotičenja v Limončinem salonu. Izkaže se, da je Pomaranče zelo strah teme, zato si ne upa ven. Dekleta tako ostanejo v salonu, kjer pa jih čaka strašljiva noč. Zdi se jim, da zunaj lomasti pošast, ki jo sicer poznajo le iz zgodbic. Na koncu je prav Pomaranča najbolj pogumna, ko se je treba s pošastjo spoprijeti.

Kam je izginila Borovnička

Borovnička je prav obsedena z junakinjo priljubljenih kriminalk, zato jo želi posnemati. Tako nima več nobenega časa za priajteljice, saj kar naprej rešuje skrivnosti in uganke. Prijateljice jo že zelo pogrešajo, zato skujejo načrt, kako jo odtrgati od reševanja nepomembnih primerov. Pomaga jim izginula oseba.