Šifra: 3831093813270
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

OLIKA PA TAKA

Princesa Bobika želi prirediti pravo dirko po starih običajih. Za pomoč prosi Jagodko in njene prijateljice, ki naj bi pomagale pripraviti spremljajoče dogodke. Najbolj zavzeta je Borovnička, ki se želi odkupiti princesi za neolikano prekinitev njenega govora, zato se še posebej potrudi osvojiti posebna pravila olike na takšnih svečanostih.


NA LAS, ZA LAS

Limonca je slabe volje, saj dekleta zaradi nje zamujajo na slovesno otvoritev Dolgoličnikovega kroket kluba. Odloči se, da mora poskrbeti za prenovo salona, da bo delo tam teklo bolj tekoče. Med novostmi je tudi naprava, ki bliskovito naredi čudovito pričesko in uredi nohte. Prijateljice so nad napravo navdušene, Limonca pa se brez dela kmalu začne dolgočasiti. Prijateljice jo komaj prepričajo, naj ostane v Jagodni dobravi. Vse sijajne naprave tega sveta ne morejo nadomestiti dobre prijateljice.


PRIJAZNI NOHTKI

Malinca preseneti prijateljice s prav posebno manikiro, ki nohte okrasi z lučkami in glasbeno spremljavo. Prijateljice so sprava navdušene, zanimiva manikira pa sčasoma postane hudo nadležna. Toda dekleta skuašajo potrpeti, da ne bi užalile Limonce.


VRTNA POKALICA

Jagodka je navdušena, ko končno prejme težko pričakovano knjigo receptov. Prijateljice bi rada razveselila s slastnimi novimi kolački, žal pa je knjigi zagodel tiskarski škrat in z napako v receptu kolačke skoraj raznese. Malo drugačne vrste škrat je zagodel Borovnički, ki je namesto marjetic prejela in posadila koruzo. Orjaška koruza skoraj
ogrozi Jagodno dobravo, zato se je morajo čimprej znebiti.