Šifra: 3831093813133
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.99€
DVD + 3.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

 Pika organizira izlet

Pika izdela zmaje, ki jih je potrebno preizkusiti. Organizira izlet, na katerega povabi Tomaža in Anico. Samo še očetu Žirovnik mora pokazati, kako se pravilno mečejo puščice, nato pa se lahko odpravijo. Na poti srečajo nepridiprava Damjana Bliska in Ceneta. Pika znova dokaže, kako dobro srce ima, saj lopovoma po reki spušča dobrote, ki so si jih pripravili otroci.

Pika praznuje rojstni dan

Pika nestrpno pričakuje Tomaža in Anico, a se pred vrati pojavita Damjan Blisk in Cene. Ko jima omeni gospoda Ficka, jo hitro pobrišeta. Kmalu se začne rojstnodnevno praznovanje. Spet je razburljivo, saj rdečelaska otroka odpelje na podstrešje obiskat prikazni. Zvečer, ko strašni gospod Ficko že spi, se tatova oglasita znova, a hitro spoznata, da jima kraja zlatnikov ne bo uspela.

Pika gre v zabaviščni park

Nekaj zlatnikov v žep in otroci že odhitijo v zabaviščni park. Spet je v središču pozornosti Pika, ki se izkaže kot odlična strelka in nepremagljiva borka. Odlično se znajde tudi v družbi grozovitih kač velikank. Vmes si vzame čas še za poganjanje vrtiljaka, na katerem sta ravno v tistem trenutku igriva policista Kling in Klang.