Šifra: 3831093813263
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

KDOR IŠČE, TA NAJDE

Jagodka nima časa, da bi se igrala s kužkom in mucko, zato si njena ljubljenčka zabavo poiščeta drugje. Jagodka je hitrov skrbeh, ko ne prideta domov na kosilo in dekleta takoj začnejo z iskalno akcijo.

ŠIVALNE NOČI

Malinca je Jagodki obljubila, da ji bo sešila posebno obleko za nastop na bralnih uricah. Malinca je že povsem obupana, ker si je tolikokrat premislila, da je že v hudi stiski s časom. Na pomoč ji priskočijo prijateljice, ki namesto nje ponoči sešijejo obleko, Malinco pa prepričajo, da so to storili palčki. Toda z obleko ni najbolj zadovoljna, zato naslednji večer palčkom pusti natančna navodila, kakšno obleko naj naredijo. Tudi s to ni zadovoljna, zato

HIŠNA PRAVILA

Slivka razpošlje vabila za svoj plesni nastop, ki naj bi ga imela v Jagodkini kavarni. Žal pa je pozabila na pravilo, da je treba oder v kavarni prej rezervirati. Jezna, ker je oder tisti dan zaseden in Jagodka ne usliši njenih prošenj, da bi dala prednost njenemu nastopu, še sama uvede pravila za svoj plesni studio. Nesmiselna pravila pa ne dosežejo učinka, ki ga je Slivka pričakovala, pač pa le odženejo obiskovalce.

ZAMENJANA VELIKOST

Malinca je princesi Bobiki obljubila pomoč pri šivanju hlač za Bobike. Delo pa je bolj naporno, kot si je mislila, saj so majhni šivi za majhne hlače za majhne Bobike veliko težji. Ko se izkaže, da ima njen najnovejši parfum poleg lepega vonja še moč spreminjanja velikosti, se zdi, da je njena težava rešena.