Da se izognete plačilu provizije položnice na pošti, vam lahko pošljemo predračun in takoj po plačilu vam pošljemo naročene risanke.

Novo v naši ponudbi:

Za dosti nižjo ceno si lahko kupite PRENOS vaše priljubljene risanke kar na svoj računalnik, od tam pa jo lahko presnamete na DVD.

Si predstavljate nasmeh na obrazu vašega malčka, ko bo v lepo zavitem darilcu našel risanko s svojimi junaki? Takoj bo odvihral do računalnika in ga ne bo zapustil do konca risanke.

Pri naročilu vam poleg naročenih risank zaračunamo tudi stroške pošiljanja 3,99 EUR (ddv 22% je že vštet v ceno pošiljanja).

Pri naročilu nad 50,00 EUR STROŠKOV POŠILJANJA NE ZARAČUNAMO! BREZPLAČNA POŠTNINA VELJA SAMO ZA TERITORIJ SLOVENIJE!

VSI PRENOSI SO ODPRTI TRI DNI OD POTRDITVE NAKUPA. PO TREH DNEH SE AVTOMATIČNO ZAPREJO IN JIH NI MOŽNO VEČ PRENAŠATI. v primeru, da vam v treh dneh ni uspel prenos, nam pošljite mail in vam jih bomo ponovno odprli za en dan.


Načini nakupov PRENOSOV RISANK:

  • Najhitrejše in cenejše naročilo je nakup na način DOBROIMETJE. Na svoj račun lahko nakažete željeni znesek in ga trošite za svoje nakupe na naši strani. To je najboljši in nahitrejši način za nakupe PRENOSOV RISANK.
  • Po naročilu in plačilu prenosa (PREDRAČUN) vam ga označimo kot plačano in ga lahko prenesete na svoj računalnik.
  • Po naročilu in plačilu z MONETO ali PAY PAL-om se vam prenos takoj avtomatsko omogoči in ga tudi lahko začnete takoj prenašati na svoj računalnik.


Navodila za prenos risanke:

Svoj naročeni in plačani PRENOS dobite v zavihku na vrhu MOJ RAČUN, PRENOSI. Kliknete prenos, ki je v mapi ISO - risanka, PDF pa je slika ovitka tega prenosa. Za kvalitetno in hitro prenašanje naj bo računalnik stalno v načinu delovanja, ne sme v spanje, mirovanje ali izklop diska. Vse to morate izklopiti, ker se v primeru vklopa le teh prenos ustavi in risanke ne boste imeli v celoti prenešene na vaš računalnik.

Ko imate prenešeno risanko na svojem računalniku morate ISO datoteko odpreti s programom RAR in prenesti vsebino v nov fail (mapo), ki jo poimenujete po risanki in dobite v tem failu dve datoteki VIDEO in AUDIO. Po odprtju pa lahko gledate risanko na svojem računalniku s programi za ogled DVD.


VSI PRENOSI SO ODPRTI TRI DNI OD POTRDITVE NAKUPA. PO TREH DNEH SE AVTOMATIČNO ZAPREJO IN JIH NI MOŽNO VEČ PRENAŠATI. V primeru, da vam v treh dneh ni uspel prenos, nam pošljite mail (artnarocila@siol.net) in vam jih bomo ponovno odprli za en dan.