Šifra: 3831093813164
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 3.99€
DVD + 4.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Pika odhaja na pomoč

Starša Anice in Tomaža se odpravita na počitnice, svoja otroka pa zaupata Piki. Med zabavo prijatelji najdejo plavajočo steklenico s sporočilom kapitana Evrazija Nogavičke. Na otoku Taka-Tuka so ga ugrabili morski razbojniki, ki se hočejo polastiti zaklada. Iznajdljiva trojica se takoj odpravi na pomoč.

Pika zavzame piratsko ladjo

Po vožnji z balonom jih letalo, ki ga izdelajo kar sami, popelje na osamljeni otok. Kmalu izkoristijo priložnost in zasežejo ladjo, ki ji poveljuje pirat Oskar. Na otoku Taka-Tuka podležema Krvavemu Švedu in Jaku Nožu kmalu postane jasno, da morata hitro onemogočiti predrzno Piko, če želita od njenega očeta pravočasno izvedeti lokacijo zaklada.

Pika išče očeta

Pika se kljub poostrenemu nadzoru prikrade v stolp, kjer držijo očka. Ta je ob kruhu in vodi povsem sestradan in Pika mu kmalu priskrbi prekrasno pojedino. To dodatno razjezi Krvavega Šveda, ki Evrazija premesti v najglobljo klet pod trdnjavo. Tam izkoristi kapitanovo šibko točko.

Pika reši očeta

Ko Pika s pogumnim napadom reši očka, se začne bitka za zaklad. Ko se že zdi, da bo zlato zares končalo v rokah piratov, se rdečelaska domisli izjemne kupčije, ki so jo nepridipravi prisiljeni sprejeti.