Šifra: 3831093815281
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Zamenjava        

Halvar in Sven se spopadeta na ledeni sipini, pri tem pa se močno udarita v glavo. Udarec povzroči, da v trenutku pridobita popolnoma drugačna značaja. Halvar zdaj misli, da je gusar, Sven pa, da je Viking. Viki mora očetu čim prej povrniti spomin in njegov značaj, saj bo Halvar sicer odpotoval neznano kam s Svenovimi pirati.

Kraken

Vikingi med lovom na ogromne školjke in iskanjem bisera, ki bi ga podarili Halvarjevi ženi Ilvi, naletijo na podvodno pošast, ki jim prepreči nabiranje školjk, s tem pa je onemogočeno tudi njihovo iskanje tako želenega bisera. Viki mora čim prej najti rešitev, kako pošast izkoristiti v svoj prid in z njeno pomočjo najti biser, namenjen njegovi mami.

V slogi je moč   

Ork in njegovi pajdaši oropajo vasi Flake in Shlake. Viki meni, da se morajo Vikingi povezati, da bi premagali Orka. Toda Halvar in Baltak sta oba zelo ponosna, tako da bo to zelo težko. Vikiju uspe povezati obe vasi v veličastni pomorski bitki proti Orku.

Olimpijske igre

Viki in njegovi prijatelji se udeležijo olimpijskih iger, ki jih letos pripravljajo v Španiji, gosti pa jih nihče drug kot njihov stari prijatelj Rodrigo. Olimpijske igre so obenem priložnost za srečanje različnih plemen, ki jih Vikingi že dolgo niso videli, obenem pa se med častihlepnimi junaki razvije zdrava tekmovalnost. Halvar je seveda odločen, da bo zmagal.

Ilva in Ilvi v nevarnosti  

Ilvi in Ilva pripravljata darilo za Vikijev rojstni dan, vendar obtičita na polici sredi pečine. Viki bo moral najti način, kako pomagati mami in sestrični brez pomoči mož, ker so njegov oče in ekipa na odpravi. Sestavil bo trampolin, s katerim ju bo lahko rešil.