Šifra: 3831093815304
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.20€
DVD + 2.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Gobarjenje       

Viki, Gilbi in Ilvi v gozdu nabirajo gobe in pri tem prečkajo reko, čeprav dobro vedo, da tega ne smejo storiti. Ko jih ujame huda nevihta, zaradi katere reka zelo hitro naraste, je Viki, Gilbi in Ilvi ne morejo več prečkati. Vse bi bilo v redu, če bi počakali, da se reka umiri, toda kaj, ko so zbudili medveda, ki je mirno spal v svoji votlini, in jim zdaj grozi še ta nevarnost. Kako se bodo rešili iz zagate?

Pirat Gilbi           

Medtem ko Vikingi pripravljajo ladjo za odpravo, Sven načrtuje, da jim jo bo ukradel. Ko Gilbi, ki je jezen, ker ni Viking, Svenu ponudi več zalog, ga ta zmotno prepriča o tem, da ga lahko spremeni v pirata. Viki in Halvar morata priti na krov ukradene ladje, da dobita zaloge nazaj in rešita Gilbija.

Kriva obsodba  

Švedski kralj nepričakovano obišče Flake in Halvarja obtoži, da je ukradel njegovo žezlo, polno draguljev. Ima tudi očividca, samega sebe! Viki mora odkriti, zakaj kralj misli, da je videl, kako mu je Halvar ukradel žezlo, in dokazati, da je Halvar nedolžen. Seveda pri tem ne sme užaliti kralja.

Kit v težavah     

Vikingi plujejo proti domu, ko se Halvar odloči, da krmilo za nekaj časa prepusti Fakseju. Ta zagleda kita, obrne ladjo in ga začne zasledovati. Sredi vsega navdušenja spregleda, da ga podi v plitvo morje. Kit se zagozdi med dve skali in se zaradi oseke ne more rešiti. Ker Vikingi niso dovolj močni, da bi kita premaknili, se Viki domisli rešitve, ki si je sploh ne morete zamisliti...

Prevara               

Svenu se potopi ladja, rešijo ga Vikingi, ki upoštevajo mornarski kodeks. Takoj ko so pirati na krovu, premagajo Vikinge in zavzamejo njihovo ladjo. Pustijo jih na otoku in odplujejo stran, toda Vikiju jih uspe zvabiti nazaj na otok in si spet pridobiti ladjo.