Šifra: 3831093813706
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 1.22€
DVD + 2.01€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

LEV IN ZMAJ V SRDITEM SPOPADU

Začne se polfinalni spopad med Riugo in Kiojo. Spopad je zelo napet. Kioja okoli svojega Leva ustvari zračni vrtinec, ki odbije napad Gromkega zmaja. Hkrati pa piš skoraj odpihne njegove navijače na tribuni. Spopad postane še bolj napet, ko Gromki zmaj vstopi v Riugino telo in ustvaril grozovito pošast. Iznenada uporabi temačno potezo – Cesarsko zmajsko seme pogube. Oba blejderja in njuna Beyblada silovito trčita. Ko se dim razkadi, pa Kioja kloni pred Gromkim zmajem, ki premaga Kamnitega leva. Kioja pred vsemi pade na tla. Benkei s strtim srcem objokuje svojega junaka …

SPOPAD NA VSE ALI NIČ

V senci oporišča združenja Temačna meglica se v finalnem spopadu pomerita Ginka in Riuga. Riuga in njegov Gromki zmaj začneta silovito napadati. Ginka in njegov Pegaz se srdito upirata. Ginki že kaže na bolje, ko pridejo njegovi prijatelji in mu s svojo srčnostjo vlivajo novo moč. Riuga uporabi temačno potezo Cesarsko zmajski rohneči napad, toda ker Ginko podpirajo prijatelji, mu s Pegazom uspe odbiti napad. Ginka se pripravi na nov napad, ko z grozo opazi, da je začel duh Gromkega zmaja prodirati v Riugino telo. Vsi osuplo opazujejo, ko se Riuga začne spreminjati v grozovito pošast.

BLEJDERJEVA SRČNOST

Odločilni spopad med Ginko in Riugo še ni končan. Ginki trda prede, saj se je Gromki zmaj polastil Riuge in njegove jeze. Za Ginko navijajo vsi njegovi prijatelji, celo Hikaru, Kioja in Tsubasa. Ginka pa ne ve, kako naj se bojuje. Kioja, Hikaru in Tsauabsa mu prišepnejo, da za zmago ni dovolj le moč, pač pa še nekaj. Nenadoma Ginko spreleti ... Seveda! Najpomembnejša je blejderjeva srčnost in srčna moč vseh prijateljev. Ginka se odloči, da mora pomagati Riugo, saj blejder drugega blejderja nikoli ne pusti na cedilu. Zbere še zadnje drobce svojih moči in Riuga je rešen. Ginka zmaga, njegov Pegaz pa čudežno izgine. Vsi so navdušeni, Ginka pa je žalosten, ker je izgubil Pegaza. Rio ga potolaži, da se bo Pegaz nekoč bržkone vrnil. Ginka in druščina se zavedajo, da njihove poti še ni konec in se že veselijo novih spopadov.