Šifra: 3831093814697
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.99€
DVD + 3.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Kraljica za en dan

Ko se kraljica odpravi na krajši oddih, njeno mesto v roju zavzame mlada matica. Toda ta se obnaša kot kakšna nikoli zadovoljna diva, zato gre njeno vedenje vsem zelo na živce, v panju pa kmalu zavlada prava zmeda. Maja in Vili morata rešiti, kar se še rešiti da.

Harmonija na travniku

Flipova violina je neuporabna, saj se strga ena od strun na inštrumentu. Kako bo zdaj Flip godel brez violine? Maja in Vili mu nameravata pomagati tako, da obiščeta znanega prodajalca inštrumentov, za katerega upata, da bo lahko popravil struno. Toda tudi glasbeni mojster ima težave, ki jih brez Maje in Vilija ne more rešiti.

Vili izgubi spomin

Vili izgubi spomin in ne ve, kdo je in od kod je. Mravlja ga celo prepriča, da je mravlja, seveda samo zato, da bi ga izkoristila. Maja in ostali morajo Viliju čim prej pomagati, saj bodo v nasprotnem primeru izgubili svojega prijatelja.

Mavrični pelod

Vili se udeleži tekmovanja v zbiranju cvetnega prahu. Mu bo uspelo narediti dober vtis? Morda, s pomočjo črne kresnice.

Požrešni žabi

Maja in Vili tokrat spoznata dve žabi, ki se sprva zelo trudita, da bi čebelico in njenega prijatelja trota pohrustali za malico. Z njunima dolgima jezikoma bi jima to lahko nedvomno uspelo. K sreči se to ne zgodi in nazadnje se Maja in Vili z žabama spoprijateljita.