Šifra: 3831093814635
Razpoložljivost: Na zalogi
Prenos + 2.99€
DVD + 3.99€

Brez DDV: 0.00€

Razpoložljive možnosti

Pazi, medved

Vili v bližini travnika zagleda medveda, zato Maja na nevarnost opozori kraljico, ki takoj ukaže, da čebele čim prej zapustijo panj. Ko Maja in Vili ugotovita, da Vili ni videl pravega medveda, temveč plišastega in da je bila panika povsem nepotrebna, se o tem bojita povedati kraljici. Le kako naj priznata, da sta naredila napako?

Zaljubljeni Maks

Maks se do ušes zaljubi v lepo gosenico. Z Majino pomočjo se skuša z njo spoprijateljiti, kar mu za nekaj časa celo uspe. Potem pa gosenica zelo hitro izgine neznano kam in se kasneje spet pojavi, toda v popolnoma drugačni obliki. Preobrazila se je namreč v metulja.

Velika kraja cvetnega prahu

Na travniku poteka spomladanski festival. Maja in Vili sta vsa iz sebe od navdušenja, saj so se čebele iz sosednjega panja odločile panju na travniku podariti tulipan, poln cvetnega prahu. Toda žal konvoj napadejo ose, ki tulipan vzamejo zase. Maja in njeni prijatelji se odločijo ukrepati.

Tekla je zbolela

Tekla zboli. Nihče se ji ne upa približati. Maji se revica zelo smili, zato se ji odloči pomagati. Kraljico prosi za propolis, s katerim naj bi jo pozdravila, toda žal ji kraljica ni pripravljena ustreči. Maja se mora zato znajti drugače.

Kralj Vili

Po seriji naključnih dogodkov Vili postane kralj izgubljene črede listnih uši, ki morajo svojega novega vodjo razvajati do onemoglosti. Toda, ko mora Vili pokazati svoje sposobnosti in uši rešiti pred nevarnostjo, mu ne preostane drugega, kot da prosi Majo za pomoč.